Pályázat hírek!!

Tisztelt Szakbizottság Vezetők!

Új támogatási lehetőség indul kifejezetten kis- és közepes sportegyesületek számára. A pályázat részletei még kidolgozás alatt vannak, várhatóan a napokban kapunk pontosabb információkat.
Mivel várhatóan a pályázatot még idén szeretnék lezárni nagyon kevés időnk lesz az anyagok beadására. Ezért kérek mindenkit, hogy küldje el az alábbi információkat a képviselt egyesületekhez, hogy elkezdhessék a felkészülést.
Mi is ki fogjuk küldeni az információt a tagegyesületeinknek.

Üdvözlettel,
Vizaknai Erzsébet

From: Virág Lajos [mailto:virag.lajos@sosz.hu]
Sent: Tuesday, November 29, 2016 9:30 AM
To: sosziroda@sosz.hu
Subject: HISZEK Benned Sport Program

Tisztelt Főtitkár Asszony / Úr ,

Ezúton szeretném tájékoztatni, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárság meghirdette a HISZEK Benned Sport Programot (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek közötti Sport Program). A program céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidősportot végző társadalmi rétegek szélesítésének jelentőségét az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődése érdekében jelölte meg.

A HISZEK Benned Sport Program egyik alprogramjaként az ország bármely területén működő kis-és közepes sportegyesületek utánpótlás bázisának növelését kívánja támogatni az Államtitkárság a Sportegyesületek Országos Szövetségének (SOSZ) közreműködésével. Olyan projektek nevezését várja a SOSZ, melyek a tehetség-kiválasztáshoz, tehetség-gondozáshoz kapcsolódó teendőkhöz társuló feladatok megvalósítását szolgálnák, például: sportági toborzó események szervezése, a megnövekedett taglétszám következtében szükséges sportszakemberi foglalkoztatáshoz kapcsolódó kiadások, nevezési díjak ráfordításainak biztosítása. A támogatási időszak: 2016. szeptember 15. – 2017. március 15.
Az alprogram 150 000 000 Ft forrást biztosít pályázati úton a sportszervezeteknek, mely pályázatnak a lebonyolítója a Sportegyesületek Országos Szövetsége.
A pályázat részleteiről hamarosan a www.sosz.hu weboldalon találhatnak bővebb információkat.

Az idei évben lezárul a pályázat ezért szeretnénk, hogy minél előbb minden érintett sportszervezethez eljusson a pályázat lehetősége.

Link: http://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/sportert-felelos-allamtitkarsag/hirek/hiszek-benned-sport-program

Előre is köszönöm az együttműködését,

Üdvözlettel,

Virág Lajos
Ügyvezető igazgató
Sportegyesületek Országos Szövetsége
Cím: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.
Tel.: +36 1 460 6810
Mobil: +36 30 222 4400
E-mail: virag.lajos@sosz.hu