Szakbizottsági ülés 2015.03.11

Az MRSZ illetve  üzemeltető szervezetek kommunikációjából az derül ki, hogy valami félreértés miatt, olyan döntéseket és hatásköröket tulajdonítanak a szakbizottságnak, ami  nem  bizottság kompetenciája , sőt még csak megkeresés se érkezett hozzánk.

Szükséges  tisztázni IPPI kártya kiadásával és a Starthelyalappal kapcsolatban keringő téves információkat. Ezért Szakbizottsági ülést hívunk össze. Az ülés természetesen nyílt, azon bárki részt vehet.

Szakbizottsági ülés
2015.03.11 Este 6 óra Eurocenter food court

Napirend:

  1. Javaslatok ismertetése, megvitatása,
  2. Határozatok megfogalmazása ,jóváhagyása.
  3. Arany és gyémántkoszorúk finanszírozása.
  4. Eredményességi támogatás helyzete
  5. Pályázatok
  6. Közgyűlési beszámoló előkészítése

Javaslatok:

a,  javaslat a starthelyalap kezeléssel kapcsolatosan.

JAVASLAT: Mivel az SZMSZ -ben nem szerepel a szakbizottság feladatai közözött, hogy a starthelyalappal foglalkozzon és az abba befolyó pénzeket kezelje, ez irányban még csak kérés sem érkezett hozzánk, és megválasztásunkkor is egyértelmű volt hogy hozzánk a sport ügyek tartoznak,  ezért javaslom, hogy ez ügyben hozzunk egy megerősítő döntést, hogy a starthelyalappal  továbbra sem kívánunk foglalkozni.

b, Ippi kártya kiadása.
Javaslat: Az SZMSZ -alapján nincs hatáskörünk,hogy IPPI kártya ügyben bármilyen irányban állást foglaljunk. Az MRSZ viszont azt kommunikálja, hogy a velünk történő egyeztetés alapján fogja ő kiállítani az IPPI kártyát. Javaslom, hogy hozzunk egy nyilatkozatot, hogy felénk semmilyen megkeresés nem érkezett IPPI kártya ügyben, és a jövőben sem kívánunk vele foglalkozni, mivel nem tartozik a hatáskörünkbe.

Siklórepülő Szakbizottság